ホーム > ニュース・イベント情報 > 2022年度 > Announcement for Faculty Position, Full-Time (Non-tenured), Field of Studies on “Human Welfare and Culture”

Japan College of Social Work is announceing a fuculty position, full-time, non-tenured, field of studies on “Human Welfare and Culture”.

click here for the detail